HENKILÖKUNTA

TARINA HYVINVOINTI VIRTAAVAN TAUSTALLA

Visiomme on luoda kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia palveluita, joissa asiakas tulee kohdatuksi oma itsenään, lämpimästi ja aidolla, suurella sydämellä. Ajatus yrityksen nimestä syntyi ainutlaatuisesta alueesta, jolla toimimme. Olemme kohdassa, meren rannalla, johon laskevat vuolaina virtaavat Torniojoki, Kemijoki ja Simojoki. 

Mekin haluamme sinulle elämääsi tuoda - hyvinvoinnin virtaa. 

Heidi Kaprio

p. 044 247 6421


Oon koulutukseltani fysioterapeutti, sairaanhoitaja sekä lymfaterapeutti. Olen ollut alalla jo 25 vuotta, lymfaterapeuttina 16 vuotta. Matkan varrella olen kouluttautunut ja nauttinut, kun olen saanut kehittää itseäni sekä hoitaa lukuisia asiakkaita. Olen nauttinut ihmisten parissa työskentelemisestä ja siitä, että jokainen kohtaamani ihminen on ollut erilainen, mielenkiintoinen yksilö, jota olen voinut auttaa hänen haasteissaan.

Vahvinta osaamistani on lymfaterapia, tuki- ja liikuntaelinfysioterapia sekä neurologinen fysioterapia. Olen käynyt useita ammatillisia lisäkoulutuksia, joiden myötä voin taata laadukkaan sekä yksilöllisen terapian juuri sinulle, jotta sinä voisit nauttia paremmasta hyvinvoinnista sekä elämän virrasta.

Omasta terveydestä pidän huolta mökkeillen kesät ja talvet. Nautin rauhasta sekä luonnossa olemisesta, talvisin hiihtoreissut puhdistavat mieleni ja kesäisin meren pauhe rauhoittaa kehoni. Olen vuosien saatossa huomannut, että työni ihmisten parissa vaatii myös vastapainoa, ja tarvitsen paikan, jossa rauhoittua.

Näät minut Kemissä ja Torniossa, ja vastaan saat takuulla hymyilevän ja energisen terapeutin, joka pulppuaa ideoita!

Sanna-Mari Pohjanen 

p. 040 824 5715


Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja työskennellyt alalla jo 25 vuoden ajan. Yksi tärkeimmistä asioista mikä minut on pitänyt alalla, on halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Työvuosien aikana olen kohdannut satoja ihania ja mielenkiitoisia ihmisiä aina vauvasta vaariin/mummoon. Vahvinta osaamisaluettani ovat tuki- ja liikuntaelinongelmat sekä neurologinen fysioterapia. Olen käynyt useita ammatillisia koulutuksia, jotka täydentävät toinen toisiaan ja antavat vahvan pohjan tarjota laadukasta, asiantuntevaa sekä ammattitaitoista fysioterapiaa kaiken ikäisille.

Fysioterapiassa kohtaan sinut yksilöllisesti, juuri sellaisena kuin olet. Laadin yhdessä sinun kanssasi kuntoutuspolun ja tällä polulla tuen sinua kohti parempaa hyvinvointia. Vastaanotollani saat kokonaisvaltaista hyvinvointia niin kehollesi kuin mielellesi. Teen työtä suoraan sydämestäni.

Omasta hyvinvoinnistani pidän huolta erilaisin liikunnallisin harrastuksin, kutoen sekä erilaisten hengitys- ja rentoutusharjoitusten avulla. Ne virkistävät mieltä ja antavat energiaa arjen askareisiin. Kun oma mieli voi hyvin, myös keho voi hyvin.

Fanni Vilmi 

p. 045 78380273
fanni@hyvinvointivirtaava.fi

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja tehnyt fysioterapeutin työtä liki kymmenen vuoden ajan. Fysioterapeutin koulutuksen lisäksi olen suorittanut ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon Terveyden edistämisen koulutusohjelmasta sekä käynyt muita fysioterapiaan liittyviä lyhytkoulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen kokonaisvaltaiseksi rentoutusohjaajaksi.

Työvuosieni aikana olen saanut työskennellä monipuolisesti erilaisten asiakasryhmien parissa. Vahvinta osaamistani on neurologinen fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, mielenkiintoni on myös kipufysioterapiassa. Olen saanut ilokseni työskennellä myös liikunnan parissa, ohjaten liikuntaa kaikenikäisille, aina vauva-vanhempi ryhmistä ikääntyneiden ja erityistä tukea tarvitsevien ryhmiin. Rentoutusohjaajan pätevyyden myötä toivon, että saan lisätä ihmisten arkeen lisää tietoisuutta palautumisesta, rentoutumisesta ja kehotietoisuudesta. Työni ehdottomasti paras puoli on erilaisten ihmisten kohtaaminen, se on asia mistä nautin ja mikä on juurruttanut minut tähän työhöni ihmisten hyvinvoinnin parissa.

Huolehdin omasta hyvinvoinnistani ja jaksamisestani liikkuen monipuolisesti ja leväten. Harrastan "hyvän mielen liikuntaa" eli mitä milloinkin keho ja mieli minulta pyytää. Hyvin usein minut saattaa löytää metsästä kävelemästä, pyöräilemästä poluilla, talviselta merenjäältä - luonnossa liikkuminen rauhoittaa ja rentouttaa. Lisäksi huollan sekä kehoa että mieltä joogan ja hengitysharjoitteiden keinoin. 

Toivon, että lähdet mukaani matkalle kohti parempaa hyvinvointia.

Heräsikö kysyttävää meistä tai palveluistamme?